Roxana Nemeș Iubit

Roxana Nemeș a fost operată de urgență recent. După o căsnicie de 6 ani cei doi au ajuns la final de drum.


Pin On Iubire

După ce Anda Adam s-a afișat deja cu noul iubit un afacerist din Timișoara care ar fi însurat și ar avea doi copii acum Sorin Nicolescu soțul artistei confirmă despărțirea.

Roxana nemeș iubit. Blvd Marasti nr 65-67 Romexpo Intrarea D Pavilion T sector 1 Cod postal 11465. Începând de astăzi liderii dimineților sunt mai aproape de fani chiar și în vacanță. Artista suferea de mai bine de trei ani de o afecțiune ce îi provoca mari dureri mai precis endometrioză.

Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani. Citeste ultimele stiri din Romania si externe. Artista are deja un alt iubit.

Prezentatoarea de la TVR 2 a oferit detalii despre viitorul relației pe care o are de atâta timp. Roxana Nemeș le-a adus vești proaste fanilor săi cărora le-a mărturisit că nu stă bine la capitolul sănătate. Inițial cântăreața a ignorat durerile însă recent a făcut un set de analize care nu a ieșit deloc bine aflând astfel diagnosticul.

Daca doresti sa ne scrii sau daca vrei sa ne faci o propunere poti trimite scrisoarea sau mesajul tau la una din adresele de mai jos. Anul acesta nu că nu se știe cum vor sta lucrurile din cauza pandemiei abia încep cântările dar la anul ne vom căsători a declarat Maria Constantin pentru clickro. Solista a primit diagnosticul care a șocat-o.

Cunoscuta fostă concurentă de la Survivor România 2021 a recunoscută că a suferit niște dureri teribile. Spynewsro este principala sursa de informatie cand vine vorba despre lumea mondena. Suntem fericiți locuim împreună.

Pagina 1 din 2890. Afla in timp real cele mai noi stiri despre vedete dar si din sfera sociala politica si actualitate. Telespectatorii Super Neatza pot găsi de acum kitul care face vara cool în exclusivitate pe a1shopro platforma de pe care pot achiziţiona produse utile inspirate de cele mai urmărite emisiuni ale staţieiAstfel prosoape și șlapi de plajă șezlonguri sau pahare perfecte de pus în bagajul.

Cel care a dezvăluit numele acestuia este chiar Cristi Mitrea fostul. S-a aflat cine este iubitul Andreei Mantea bărbatul cu care este împreună de ani buni. Andreea Marin a făcut declarații despre nunta cu partenerul ei Adrian Brâncoveanu cu care este împreună de patru ani.

Maria Constantin și actualul ei iubit au planuri mari cântăreața dezvăluind că vor să se căsătorească anul viitor. Cristi Mitrea a dezvăluit cine este iubitul Andreei Mantea Valeriu Floricel. Citeste ultimele stiri despre vedetele din Romania si nu numai.


Roxana Nemes Drog Letal Official Video Youtube Video Youtube Music


Pin On Muzica


Pin On Iubirea Cauta Destinatar


15 Retete De Salate Pentru Slabit Sanatos Salate Delicioase Si Rapide Food Vegan Veggies


Inna Premieres New Music Video For Me Gusta Remix Dj Latest Albums


Pin On Hrană Pentru Suflet Flămand


Roxana Nemes Drog Letal Official Video Youtube Video Youtube Music


Prostia Omenească Soacra Cu Trei Nurori Satu Mare Arabic Calligraphy Mare


Bogdan De La Ploiesti Toata Romania Lyrics You Can Do Anything Romania

Subscribe to receive free email updates: